torstai 23. huhtikuuta 2015

Kiinteistötaikureiden tarina


Vähän infoa liikeideasta näin alkuun:
Liikeidean keksiminen oli alussa vaikeaa, koska mikään idea ei tuntunut oikealta. Ehdotimme toisillemme mitä hullumpia ideoita hotellista autokorjaamoon. Kuitenkin yhteinen päätös vihdoin löytyi ja päätimme tehdä kiinteistönhuolto firman liikesuunnitelman. Emme lähteneet mukaan NY yritykseen, koska se olisi vienyt liikaa aikaa koulunkäymiseltä.
Yhteisyö porukassamme toimi todella hyvin, ja kaikki tulivat hyvin toimeen, joten oli hauskaa viettää aikaa projektin parissa. Vaikka projektin tekeminen oli vaikeaa, aika kului todella nopeasti. Töitä teimme vain matkailu ja yrittäjyys-tunneilla, eikä meidän tarvinnut käyttää vapaa-aikaa tähän projektiin paljoa.
Yrittäjyydestä olemme oppineet, että se on vaikeaa, eikä kannata lähteä yrittämään, ellei ole hyvä idea.  Meidän on vaikea sanoa mitään mielipiteitä millaista oli olla yrittäjä, koska emme toimineet oikeana yrityksenä. Kaikki ns. paperityö oli hieman vaikeaa, koska kaikki mitä kirjoitimme, oli keksittyä.
Yritysmessuilta jäi positiiviset fiilikset. Saimme paljon hyvää palautetta ja asiakkaitakin olisi ollut. Oli hieman kiusallista sanoa, ettei kukaan tule oikeasti haravoimaan teidän pihaa. Monet olivat kyllä kiinnostuneita, ja kannustivat perustamaan oikeasti tämän yrityksen. Saimme myös paljon ääniä, ja sijoituimme toisiksi yleisöäänestyksessä.  Oli hauskaa vastailla yleisön kysymyksiin, koska saimme vastata mitä vain. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti