keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Legolas vai Pop-up Cafe Paula?


Heipsun!

Eli siis Legolas vai Pop-up Cafe Paula? Se jää nähtäväksi mutta tällä hetkellä, Legolas. Legolas on Luopioisten uimarannalle perustettava rantakioski. Se tarjoilisi virvokkeita suolaisesta makeaan, syötäviä sekä juotavia, koko kesän ajan rannalla. Toimintaa pyörittäisi Luopioisten kunta.


Tässä rantakahvila Legolaksen logo.

Aluksi ideamme olivat luokkaa; puhelinkuorienmyyjät, itse tehdyt korut tai sänkyjentestaajat. Lopulta, opettajan ehdotuksesta lähdimme työstämään suunnitelmaa nimellä ”Kioski Luopioisten rannalla”.

Alkuun emme jaksaneet tehdä työtä niin paljoa ja sitten lopussa tuli hiukan kiire, etenkin messujen kanssa. Kokosimme messupöydän sisällön viimeisenä tuntina ennen messujen alkamista. Voisimme sanoa, että messut menivät ihan kivasti vaikka siellä ei paljoa porukkaa käynytkään. Kaikki olivat esittelemässä liikeideaa, ja syönnin yhteydessä vuorot saatiin hyvin jaettua. Saimme positiivista palautetta ideasta, ja myös ehdotuksia siitä että jos suunnittelisimme Aitooseenkin laivarannalle jotain vastaavaa toimintaa tulevaisuudessa. Kaiken kaikkiaan messu päivä meni hyvin.

Työnteko ei ole mielestämme ollut koko aikaa mieluisaa. Emme tiedä miksi, ehkä kun tämä on ollut ns. ”pakko pullaa”. Meidän ryhmä on ihan kiva siltikin. Pääasiassa työtä olemme tehneet tunneilla, eikä kukaan ole käyttänyt vapaa-aikaansa työn tekemiseen.


Kokemukset joita yrittäjyydestä olemme saaneet ovat, että joidenkin mielestä se on stressaavaa, toisten mielestä mielenkiintoista, mahdollisesti rasittavaakin työtä ja osan mielestä riskipeliä.

Vielä ei ole tietoa tuleeko kioskia varmasti, tämä on vasta suunnitelma mahdollisesti tekeillä olevasta rantakioskista Luopioisten uimarannalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti